We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Colaboraciones Espectaculares

by 't Hof van Commerce

/
 • Compact Disc (CD) + Digital Album

  Includes unlimited streaming of Colaboraciones Espectaculares via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 3 days

    €7.50 EUR or more 

   

 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  Purchasable with gift card

    €7.50 EUR

   

1.
2.
3.
4.
5.
6.

about

In 2012 verraste 't Hof Van Commerce met een nieuw studioalbum na bijna zeven jaar stilte. 'Stuntman' werd uitstekend onthaald door pers en publiek en 's lands beste hiphopcrew schuimde zowat alle grote festivals af, van Rock Werchter tot de Lokerse Feesten en Feest in het Park.

Toch bleef de zin om nieuwe dingen te doen en rijpte bij Kowlier, Buyse en 4T4 het idee voor een eigenzinnig prestigeproject: muziek maken met artiesten die ze zelf bewonderen, maar niet noodzakelijk bezig zijn met hiphop. Een half jaar lang werd er achter de schermen samengewerkt om tot een EP te komen met zes opmerkelijke songs. Op 'Colaboraciones Espectaculares' gaan de West-Vlaamse beats de confrontatie aan met de zware gitaren van Steak Number Eight, de melodische jazz van Jef Neve of de dubstepbassen van AKS. Oudgediende TLP komt ook opdraven, geflankeerd door jong rapgeweld van No Exp., Vrulst & Botn en Walter Ego. Safi en Spreej mogen dan weer bewijzen dat Gentse rappers een stuk verstaanbaarder zijn dan Izegemse...

Deze unieke EP kondigt tegelijk ook een goedgevulde live kalender aan met dit voorjaar al passages op onder meer Festival aan Zee in De Panne, Mayday in Kortrijk en Leiepop in Machelen.

credits

released May 6, 2013

Producer: 't Hof van Commerce
Mastering: Elektropolis – Uwe Teichert
Artwork: Serge Buyse

℗ 2013 Plasticine, exclusively licensed to Petrol
© 2013 Plasticine, exclusively licensed to Petrol

license

all rights reserved

tags

about

Petrol Music Halle, Belgium

Onafhankelijk Belgisch platenlabel en thuis van onder andere Flip Kowlier, Delrue, 't Hof van Commerce, De Held en Yevgueni.

contact / help

Contact Petrol Music

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Colaboraciones Espectaculares, you may also like: